A Google tényleg a barátom: segített fogorvost találni

Szponzorált tartalom

fogsor implantátum
fogsor implantátum

Bevallom őszintén, amikor édesapám először megkért rá, hogy nézzek utána, mit lehetne tenni annak érdekében, hogy ne idegesítsék annyira a kihúzott fogak okozta hézagok, akkor csak néztem ki a fejemből, ugyanis azt se tudtam, hogy kezdjek neki a feladatnak.

Nem csoda, hogy nem tudtam, mit kell tenni, elvégre nem vagyok fogorvos – de szerencsére a Google a barátom, ami által ugyan nem tanulom ki a fogorvosi szakmát, de apa kérdésére talán választ találhatok.

Először is beírtam a keresőbe mindenfélét: fogimplantátum, fogsor implantátum, fogprotézis, műfog, protkó – és minden ehhez hasonlót.

Végül a fogsor implantátum keresőszó kapcsán ugrott fel egy csodás kis weboldal, ami nem más volt, mint a fogorvosbudapest.info.

Az oldal nagyon tetszett, ugyanis letisztult, könnyen kezelhető és rendkívül informatív volt.

Sokkal de sokkal több információt találtam itt a fogászati kezelésekről, mint bárhol máshol.

Innen tudtam meg, hogy létezik többféle lehetőség is a kihúzott fogak pótlására, ami közül csak egy az általam említett fogimplantátum.

Egyébként a sok lehetőség közül nekem ez volt a legszimpibb, ugyanis itt nem egy kivehető dologról van szó, és nem is a meglévő fogaink tartják majd a toldást, mint egy híd esetében, hanem itt rendesen, a saját szánkba ültetik be a pótfogakat.

A rögzítést egy pici csavarral oldják meg, melynek egyik vége az állkapcsunkban van, a másik pedig az újonnan kapott műfogban.

Ez egy nagyon tartós, esztétikus megoldás, ráadásul a viselő számára is ez hasonlít a legjobban a valódi fog érzetéhez.

Amikor rájöttem ezekre a csodálatos és fantasztikus dolgokra, rögtön mentem, hogy elújságoljam apának a hírt, miszerint megvan a tökéletes megoldás a fogproblémájára!

Először megijedt, hogy mégis milyen fogsor implantátumra akarom őt rábeszélni, ám amikor ő is elolvasta a lényeget a weboldalon, akkor rájött, hogy ez tényleg egy megfontolandó opció.

Jó, persze mindketten tudtuk, hogy ez nem úgy működik, mint a piacon, hogy kérek az eladótól egy fogsor implantátumot és szépen bepattintom a helyére fizetés után, de megszületett az elhatározás, hogy igenis utánajárunk a dolognak.

Nem is kellett több, másnap már kérte is apa az időpontot a fogorvosbudapest.info Kacsa utcai rendelőjébe.

Nagyon kedvesek voltak vele, és minden félelmét és kételyét eloszlatták se perc alatt.

Mondták, hogy van lehetőség a fogimplantátum beültetésére, de előtte szükség van egy alapos felmérésre, melynek során minden apró fogászati hibát kijavítanak a szájában, ez ugyanis kulcsfontosságú hosszútávon.

Ennek részeként betömik az összes fogát, kihúzzák, amit még ki kell, és még egy dentálhigiénikus szakember is segít majd neki, hogy megtanulja a lehető legoptimálisabb szájhigiéniai technikákat, amikkel az implantátum sokáig szolgálni fogja majd.

Nagyon jó élményekkel távozott az első konzultáció után.

Egyáltalán nem félt, és nagyon jó döntésnek érezte felkeresni a fogorvosbudapest.info oldalán talált elérhetőséget.

Persze még a folyamat előttünk áll, de nagyon bizakodóak vagyunk.

Ha beválik, akkor mindenképpen ajánlani fogjuk őket az ismerőseinknek, ugyanis ekkora profizmust még nem láttunk máshol.

Nem hittem volna, egy egyszerű Google keresés során ilyen jó helyre bukkanok, de úgy látszik, apa zsigerből érezte, kire kell bízni az ilyen fontos feladatokat.