Reggeli közben is elintézhetjük a székhelyszolgáltatást

Szponzorált tartalom

székhelyszolgáltatás iparűzési adó mentes
székhelyszolgáltatás iparűzési adó mentes

A reggelek számomra mindig szent időszakok. Sok embertől hallom, hogy ők inkább éjszakai baglyok és reggel alig tudják kinyitni a szemüket. Én azonban ennek pont az ellentéte vagyok. Amint kipattan a szemem, rögtön végtelen energiát érzek magamban. Ennek persze megvannak a hátrányai, mivel ez az energialöket körülbelül pár óráig tart és délutánra már én is hulla leszek.

Ettől függetlenül mindig próbálom a lehető legjobban kihasználni a reggeleket. Ébredés után mindig szoktam olvasni egy kicsit, mivel azt vettem észre, hogy ez tökéletesen átvezeti az embert az alvásból az aktív tevékenységekbe. Főzök valami reggelit, miközben videókat nézek az interneten, majd megnézem a reggeli sorozatomat. Ezt követően pedig elmegyek sétálni a környéken és már készen is állok az aznapi munkára. Ez a rutin persze néha változik, de többnyire nagyon természetesen tudom követni.

Az egyik reggel például eszembe jutott, hogy mi lenne, ha alapítanék egy saját céget. Tudom, eléggé szélsőséges gondolat, de már hosszú ideje fontolgattam. Tudtam, hogy minden cégnek szüksége van egy székhelycímre, úgyhogy megnéztem az interneten, hogy miket ad ki a székhelyszolgáltatás iparűzési adó mentes keresésemre. Nemsokára pedig már a Székhely Centrum oldalán jártam, ami teljesen megváltoztatta azt, hogy miként gondolkodok cégekről és a székhelyszolgáltatásról.

Már az alapból nagyon megnyerő, hogy a Székhely Centrum oldala bárki számára könnyen használható. A felület letisztult, ráadásul egy csomó tájékoztatót el tudunk érni különböző témákban. A legszimpatikusabb az volt, hogy a főbb infók már a kezdőlapon elérhető volt minden, úgyhogy nem fogják túl sokáig húzni az időnket. Megtudhattam, hogy hány elégedett ügyfelük van és, hogy milyen sok tapasztalattal rendelkeznek már székhelyszolgáltatás terén.

Ezek mind nagyon megnyerő érvek voltak, viszont én konkrétan a székhelyszolgáltatás iparűzési adó mentes témára voltam kíváncsi. Persze erről is olvashattam, egyszerűen csak lejjebb kellett tekernem. Szerintem az egyik legfontosabb része a székhelyszolgáltatásnak, hogy milyen helyen találhatók a címek. A Székhely Centrumnál pedig nem kell emiatt szégyenkeznünk majd. Az IPA mentes székhelyszolgáltatáson kívül ugyanis lehetőségünk van Budapesten megalapítani a székhelyünket.

Engem ugyanakkor az előbbi érdekelt jobban, úgyhogy megnéztem, hogy miként is működik ez az egész. Az IPA mentes székhelyszolgáltatás Újlengyel községben érhető el, ami elsőre nem hangzott annyira elképesztőnek, vagy hihetőnek. A Székhely Centrum azonban részletesen elmagyarázza nekünk, hogy Újlengyelben másképp vannak kidolgozva az adózási szabályok és ezért rengeteg nagy cég is ide telepíti a székhelyét. Hiszen nem számít, hogy egy kezdő, vagy veterán vállalkozóról van szó, a megspórolt pénz mindenkinek jól jön.

A Székhely Centrum azonban még ezen felül is biztosít nekünk rengeteg szolgáltatást, ami mellett el fogjuk felejteni a csekély havidíjat, amit fizetnünk kell majd nekik. Például, hogy a székhellyel járó összes adminisztrációs tevékenységet el fogják végezni helyettünk. Ez számomra egy hatalmas megkönnyebbülés volt, hiszen így nem kell majd a friss cégemen belül még erre is figyelmem.

Nagyon meggyőzött az, amit az oldalukon láttam, úgyhogy nem is haboztam tovább. Könnyen el lehet érni őket az oldal több részén feltüntetett telefonszámon például. Megbeszéltünk egy időpontot a szerződéskötésre és nem kellett csalódnom bennük. A székhely pont olyan jó volt, ahogy ígérték és máig nagyon elégedett vagyok velük. Hihetetlen, hogy az egészhez egy egyszerű „székhelyszolgáltatás iparűzési adó mentes” keresés vezetett, de nagyon nem bántam meg, hogy azon a reggelen ez jutott eszembe.