Szétnéztünk menyibe kerül a zárcsere?

Szponzorált tartalom

Biztonsági ajtó zárcsere mennyibe kerül?

Egy biztonság fokozásának kérdése alatt felmerülhet az a kérdés, hogy a biztonsági ajtó zárcsere mennyibe kerül?
Nos a zárszerelő azt mondaná erre annyiba kerül amennyit szán a biztonsága érdekében!
Kisebb költségvetésű zár csere esetében számolhatunk a zárszerelést végző szakember díjára ami 15.000 forintos költséget vonzhat maga után.
A termékek számtana már nem ilyen egyszerű. Egy alacsony kategóriás zárbetét értéke két, három ezer forinttól elérhető.
Ebbe egy Kínai Hisec ajtó zárat kaphatunk öt kulccsal.

Ez a zárbetét arra jó lehet hogy be tudja zárni az otthona területén az ajtót de ellenállni nem tud a lakatos zárnyitás alkalmazó illetéktelen személyek próbálkozásainak.
Sőt akár használat közben is meghibásodhat, például beleszorul a kulcs a zárba vagy bele sem megy csak nagy próbálkozások árán.
A zárbetétek piaca mára olyan szintre hízott, hogy zárszerelő legyen a talpán aki ebben helyt áll!
Ezért egy magára valamit adó zárszerviz szolgáltató nem hagyhatja figyelmen kívül a biztosító társaságok előírásait!
Mivel ebbe a témában elég sokan belekotnyeleskednek weboldal gyártók, seo szakemberek, és olyan cégek akik ki sem mentek egy címre sem, nem tudják nem tudhatják milyenek a zárcsere árak! Ha releváns tartalom érdekli a zár kicserélésének árajánlatára a húsz éve működő www.zarkiralyzarszerviz.hu/zarcsere-arak/ oldalon a legjobban megvilágított részletekben találhatja a zárbetét cserékre vonatkozó árajánlatot.

Ahhoz, hogy a bejárati ajtó zárak hosszabb ideig álljanak ellen a betöréseknek minőségi zárakat kell alkalmazni!
Egy hisec biztonsági ajtó zárcsere csak a terméket megvilágítva bele kerülhet akár 30.000 forintba is ha a biztosító előírásai szerint végzi el a zárszerelő a munkát. Nemhiába kerül a jobb zárbetét akár a gyengének tízszeresébe, hiszen legalább ennyi idővel tudja meghosszabbítani a betörések idejét! A kulcsok másolása is költségesebb mint a fentiekben megvizsgált hi sec ajtó zárbetét.
És ezt a területet kerülik el ilyenkor a betörők!
Ugyanis nincs olyan bejárati ajtó amelyet ne lehetne valamilyen módon kinyitni, hiszen egy zárszerelő számára nem probléma az elromlott zár kinyitása de nem mindegy mennyi idő alatt.
Mivel legtöbbször zárbetét csere nem kerül felszínire csak tíz évenként, érdemes a minőségi zárak felé kacsintani, hiszen a magas fokú biztonság mellett hosszabb távú működést is el tudunk érni vele.
Bejárati ajtó zárcsere árak tekintetében érdemes konzultálni egy tapasztalt zárszerelő szakemberrel aki naprakész a témában, hiszen a követelmények minden nap változhatnak a vevők és a biztosító részéről is.